Eugénie Nottebohm

Foto
Foto
Foto

'IN HET KIELZOG VAN GIULIA' - Impressies van een soloreis  / 'DANS LE SILLAGE DE GIULIA' - Impressions d’un voyage en solitaire

Tentoonstelling van vrijdag 2 t.e.m. donderdag 8 september 2022.
Opening op vrijdag 2 september van 18u tot 22u.

Open op zaterdag 3 september en zondag 4 september  van 11u tot 20u en van maandag 5 september t.e.m. donderdag 8 september van 12u tot 20u.

 

Behalve Doctor in Neurobiologie, Natuur- en Bosgids, en Creatieve Therapeute, is Eugénie Nottebohm (1968) ook gediplomeerd in de Schilderkunst aan het Atelier van Ch. Vouyiouklis (Brussel) en in Vrije Grafiek aan het Atelier van G. Peeters  (Merksem/ Berchem).

In haar werk houdt ze ervan van mens en natuur waar te nemen, en deze ervaring in licht, kleur en compositie te vertalen.

Na borstkanker heeft haar leven een andere wending genomen: ze is de wijde wereld gaan verkennen met haar zeilboot Giulia.
Onderweg schildert ze in plein-air. Telkens ondervindt ze hoe zacht en mooi het contact met de lokale bevolking dan wordt.
Elk werk wordt een unieke momentopname van haar deelname aan de omgeving en de natuur, een meditatie.

In deze tentoonstelling neemt ze jullie graag mee op reis naar de Azoren, de Algarve, Madeira, de Canarische eilanden, Kaapverdië, Brazilië en op de Atlantische Oceaan.

Komt U mee?

 

U kunt haar volgen op haar website : l-art-itinerant-d-eugenie.com