Nieuwsbrief augustus 2022

  • Time to read 1 minute
Foto


Paul Hofman - 'Free Art'

 

Tekenen is altijd mijn passie geweest en op jonge leeftijd volgde ik teken- en schilderlessen. Sinds 2001 ontdekte ik de voordelen van acrylverf en tot op de dag van vandaag probeer ik nog steeds mijn techniek te verbeteren. Ik ben gefascineerd door levendige kleuren en ik probeer een zeer persoonlijke en hedendaagse kunst te ontwikkelen. Tegenwoordig zijn veel kunstwerken die ik schilder gelinkt aan actuele en soms gevoelige thema's. Kunst maken met afgedankte materialen zoals torso's, paspoppen en auto-onderdelen is een deel van mijn passie geworden... Gerecycleerde kunst. 
Mijn filosofie is dat mijn toeschouwers wegdromen in mijn wondere wereld van kunst en kleuren.


 

 


Jan Stuer - 'Frozen in Time...'


Mainly an autodidact, Stuer has been drawing and painting from childhood on.
What started as very figurative work in a magical-realistic style, evolved over impressionism and (for about 20 years) very colourful abstract expressionism back towards a colourful modern realistic style.  
The created image is always meant to be powerful and intense, it aims to touch the viewer's heart.
Stuer exposed his paintings at the European Comission and in various Galleries in Belgium and Holland.


 


 


Sien Moons - 'Phases'

 

Mijn naam is Sien Moons, het gezicht achter Moons Metal. In de zomer van 2021 ben ik afgestudeerd als goudsmid - juweelontwerper. Vrij kort daarna ben ik zelfstandige geworden omdat ik al snel merkte dat dit mijn ding is en er meer mee wou doen. Ik ben nog maar 20 jaar, maar heb een oude ziel. Ik raak telkens geïnspireerd door een oude antieke stijl en vorm het tot iets moderner, dat maakt de juwelen dan ook zo tijdloos. In de expositie ‘Phases’ gaat het bij mij vooral om het aspect van het gevoel; de slechte dagen die je nodig hebt om goede dagen goed te maken. Of zoals mijn favoriete quote “And like the moon we must go through phases of emptiness to feel full again.”

 


 

Komende tentoonstellingen :

Eugénie Nottebohm - 'In het kielzog van Giulia' (2 - 8 september)
Blackbirds Project (16 - 22 september)